Brann Bataljonen BergenNyeste innlegg
Sider: [1] 2 3 ... 10
 1 
 på: I dag kl. 17:19:22 
Startet av Torvanger - Nyeste innlegg av StuckedPaaOstlandet
Discovery har inngått samarbeid med BAMtech, og vil benytte deres løsning for sportssendingene. De er store på det amerikanske markedet med kunder som Major League Baseball, ESPN og HBO Now. Det er et helt annet produkt enn Dplay. Om de lagrer kampene i arkiv eller ikke er nok opp til Discovery, jeg nekter å tro at det er særlig dyrt for å få rettigheter til å lagre kamper i en uke f. eks.

 2 
 på: I dag kl. 16:02:13 
Startet av Xminator - Nyeste innlegg av Nixon
http://www.brann.no/nyheter/slik-blir-mesterfinalen-pa-stadion

Litt info om kampen fra Brann.

Legg merke til at "Vår beste pris får du på forhåndssalget før kampdag", så de hyggelige prisene på nettet blir ikke like hyggelige på kampdagen!

 3 
 på: I dag kl. 16:01:42 
Startet av Torvanger - Nyeste innlegg av dudo
Nå har ikke dette noe med eurosport eller dplay å gjøre, men de fleste tv - leverandører har vel nå apper hvor du kan se ting på nett i stedet for tv. Sist ut er canal digital kabel, som med sin t-we-app tilbyr bl a Chromecasting. Det gir helt sikkert ikke tilgang til ekstrakanalene, men det er en ekstra funksjon mtp Apple tv/Chromecast.

 4 
 på: I dag kl. 15:52:54 
Startet av Torvanger - Nyeste innlegg av Lasaron
mycujoo.tv streamer Norges G17-landskamp mot Israel i Ungarn. Der går det an å trykke på pause og se videre fra der man trykker pause. Det er også markert viktige hendelser på tidslinjen som det går an å "spole" seg tilbake til, og så kan man gå tilbake til live-sendingen når man vil.

En litt annen standard en dplay der, altså.

 5 
 på: I dag kl. 14:33:11 
Startet av OmOssSjølOgHansaøl - Nyeste innlegg av krakra
https://www.fotball.no/landslag/norge-gutter-17/2017/g17-se-norge---israel-her/

Stenevik starter på venstreving mot Israel. Kampen streames på linken jeg la over. Med seier her er Norge veldig nære et U17-EMsluttspill. Der Stenevik og de to andre bergenserne Ribestad og Kalsaas er høyaktuelle for å være med.  Kalsaas starter også i dag. På høyrebacken.

 6 
 på: I dag kl. 11:11:28 
Startet av Torvanger - Nyeste innlegg av Billy Elliott
Eurosport player (appen finnes ikke på apple tv)

Dette er 2017

Jepp, og du kan i 2017 fint sende fra laptop eller nettbrett via epleboks til TV uten at appen er innstallert!;)

Men herrugud så knotete da. Finnes det en IOS-app til denne herligheten, slik at man i det minste kan airplaye skiten?

 7 
 på: I dag kl. 10:17:09 
Startet av Torvanger - Nyeste innlegg av Nixon
Eurosport player (appen finnes ikke på apple tv)

Dette er 2017

Jepp, og du kan i 2017 fint sende fra laptop eller nettbrett via epleboks til TV uten at appen er innstallert!;)

 8 
 på: I dag kl. 09:48:03 
Startet av Torvanger - Nyeste innlegg av Billy Elliott
Eurosport player (appen finnes ikke på apple tv)

At det var? Hæ?

Dette er 2017, linær-TV er skrotet hos de fleste for lengst. Hvordan i all verden forventer de at vi skal bivåne dette produktet deres? Med PCen på fanget som om det var 2004. Tragisk...

 9 
 på: I dag kl. 09:35:14 
Startet av Nixon - Nyeste innlegg av dokken
Hele poenget med en treningskamp er jo å gjøre den mest mulig lik det som møter oss i serien. Det er jo derfor alle er møkk lei La Manga. Der er banene knusktørre, og vi får fotball i lavt tempo. Vestlandshallen har også tørt og treigt underlag - brannspillerne klaget jo over det sist.

Nå kunne Brann få spilt en kamp på vått kunstgress. Om det skulle komme en snøbyge, er jo bare positivt. Vi skal til Alfheim uken etter - da blir forholdene fullstendig forskjellig fra Vestlandshallen.

Vi spilte da ute i snøvær i Malmø - den klart beste treningskampen i år, med et tempo som minnet om seriekamp. Tror værfoholdene var utelukkende positivt da. Kampene i Vestlandshallen har derimot vært helt meningsløse, en slags egen sjanger.

 10 
 på: I dag kl. 09:31:49 
Startet av PimpyPete - Nyeste innlegg av Lasaron
Ja, det var gjerne generaliserende. Retorikk er viktig, men jeg syns det tar overhånd og lar meg frustrere av det. Nå tar det overhånd hos enkelte rundt Brann når det gjelder LAN.

Sider: [1] 2 3 ... 10