Vis innlegg
Sider: [1] 2
1  Forumoversikt / Kamper / Sv: Treningskamper 2017 på: mars 02, 2017, 11:55:38 am
Vi har forsøkt å endre denne beslutningen

Hvorfor det? La folk komme seg opp fra sofaen og på kamp!;)

Ja, er jo ganske enig med deg der Herr President!
Og det er ikke ofte vi snakker FOR tv-overføring av kamper.

Men i dette tilfellet, som Billy Elliot er inne på, er det stort sett begrenset hvem som kommer uansett. Jeg ser på ingen måte at noen kommer FORDI kampen ikke går på bt.tv, og da mener jeg at det er bedre for Branninteressen at kampen går på nett-tv.
2  Forumoversikt / Kamper / Sv: Treningskamper 2017 på: mars 02, 2017, 11:06:25 am
Foreløpig blir det kun mulig å se kampen live i Vestlandshallen.

BT har ønsket å sende den på bt.tv, men Åsane er redd for at dette går ut over publikumsoppmøtet og har nektet å selge rettighetene.

Vi har forsøkt å endre denne beslutningen, men ser foreløpig ikke ut til at vi kommer noen vei.

Uansett er jo alltid fotball gøyest på stadion, enten dette er på Stadion eller i Vestlandshallen.


Mvh
Roger
3  Forumoversikt / Bataljonen.no / Sv: Forslag/Problemer/Rettelser: på: januar 24, 2017, 09:54:30 am
Til info så har vi startet en prosess for å fornye sidene, til en mer funksjonell og tidsriktig løsning.

Vi håper jo at utfordringene over skal gi seg når dette er i mål.

Mvh
Roger
4  Forumoversikt / Kamper / Sv: Brann – Sogndal, lørdag 23.04.2016, kl.18.00 (runde 7) på: april 23, 2016, 06:58:40 am
Men har ikke inntrykk av at det blir stappfullt på Stadion, så alle oppfordres til å ta noen overbevisende telefoner og invitere med seg naboen, svigermor og gode venner!
5  Forumoversikt / Brann / Sv: Billettsalgstall på: april 12, 2016, 23:43:42 pm
Kan bekrefte at det ene feltet allerede er fullt, og at de har åpnet for et felt til.
Vi ba Brann kontakte rbk allerede mandag morgen da vi så hvilken vei dette bar.

Mvh
Roger
6  Forumoversikt / Brann / Sv: Billettsalgstall på: april 12, 2016, 14:45:00 pm
Jøss, nå ser det ut for meg som at alle linkene går til riktig sted...

Uansett: Pass på at dere kjøper billett til bortefeltet!
7  Forumoversikt / Brann / Sv: Billettsalgstall på: april 12, 2016, 12:25:26 pm
Håper inderlig at vi klarer å fylle opp bortefeltet på lørdag, men bruk nå for all del ikke den linken der huleste!

Skal du ha billett til bortefeltet må du bruke denne linken:
http://www.ticketmaster.no/event/rosenborg-brann-billetter/476957

Som du finner på billettsidene til www.brann.no:
http://www.brann.no/ticket-information/article/11gok3h8w7wz91oki6sgredd0l/title/billetter-til-bortekamper-i-2016-sesongen

Mvh
Roger
8  Forumoversikt / Kamper / Sv: Kristiansund – Brann, søndag 04.10.2015, kl.15.30 (runde 26) på: september 16, 2015, 13:26:35 pm
Billetter til kampen kan også kjøpes på Bataljonen sin nettbutikk:

http://brannbataljonen.mamutweb.com/Shop/Product/Kristiansund-Brann/1303
9  Forumoversikt / Brann / Sv: Vi må ha sportssjef på: mai 28, 2015, 08:42:11 am
Hyggelig at jeg fikk deg til å le, Pidre.

Og beklager at dette poenget isåfall kom uklart frem.
Jeg er opptatt av at klubben følger "sin røde tråd" hvilket betyr at en ny sportssjef også skal ansettes i det samme bildet. Ettersom jeg egentlig forutsetter at sportssjef har et mye lengre perspektiv enn den nye treneren mener jeg derfor at vi må ta det i den rekkefølgen. Kan fort bli spennende å ansette sjefen til den nye treneren etter at den nye treneren er på plass.

Du skriver:
Klubbens filosofi, retningslinjer, vedtekter, lønnspolitikk, rammer for spelestil, verdier, politikk for talentutvikling og logistikk, etc. skal vedtas av styret eller på årsmøtet. Det skal sitte i veggene i klubben. Tilfeldige sportssjefer skal ikkje finne opp kruttet på nytt, men forholde seg til rammene som er gitt av klubbens styre/eiere.

Tror neppe du finner noen her inne som er uenig i det!
Men er det slik idag? Sitter dette i veggene i klubben?
NEI!

Selv er jeg usikker på om Soltvedt skal fortsette sitt fremragende arbeid i utviklingsavdelingen eller om han er mannen til å langsiktig føre oss inn i fremtiden. Skomaker bli ved din lest, heter det seg, og han er åpenbart en svært god mann for Brann i utviklingsavdelingen.

Samtidig står han for viktige verdier som jeg mener er vesentlig i en ny sportsjef:
- Kjennskap til klubben, uten nødvendigvis å være i tråd med ukulturen
- Har bygget positiv kultur med ungdommen.
- Har innprentet 24-timers utøveren hos ungdommen
- Vil ganske garantert være en langsiktig løsning
- Kan representere "den røde tråden" i fortsettelsen.

- Begrenset erfaring med spillerlogistikken. Derfor skal vi ha inn speider.

Mvh
Roger
10  Forumoversikt / Bataljonen.no / Sv: Ledelsen i Bataljonen på: mars 08, 2015, 11:39:32 am
Jeg vil anta at den foreslåtte lederen er opptatt av demokratiske prosesser og har såpass god kunnskap om organisasjonsteori at vedkommende svarer særdeles diffust på det spørsmålet, slik at man istedet kan offentliggjøre avgjørelsen når det aller minst passer seg.
11  Forumoversikt / Brann / Sv: Årsmøte 2015 på: mars 04, 2015, 15:32:58 pm
Jeg anbefaler alle med hjertet i Brann om å stemme på Åshild ikveld!

Åshild er Klubbkvinnen med stor K. Hun har Brann i ryggmargen og har bred støtte i store deler av klubben, alt fra Gamle Brann, sittende og syngende supportere, yngre og eldre/profesjonelle spillere.
Jeg har pratet med svært mange av dem, og har til nå ikke fått én eneste negativ tilbakemelding.
Dette i motsetning til propagandaen som går imot hennes kandidatur.

Åshild er høyt utdannet, kunnskapsrik og setter på alle måter klubben fremfor seg selv. Også i denne saken, hvor det blir fremstilt som at hun presser frem sin egen person til en posisjon hun ikke er ønsket i. Dette er feil. Åshild har på gjentatte oppfordringer sagt seg villig til å stille – som en motvekt mot den motstanden vi leser om i avisene. En motstand som kort fortalt kommer fra svært få, men meget aktive personer.

- Den klare majoritet av det avgående styre uttrykker stor tillit til Åshild og ønsker å ha henne med videre. En bitteliten, dog mektig, minoritet er klokkeklar på det motsatte.
- Spillerne har svært god kontakt med Åshild, setter stor pris på henne og har signalisert ønske om at klubben beholder henne i styret.
- De jeg har snakket med i administrasjonen har ingen problemer med hverken Åshild som person, kompetansen hennes eller kommunikasjonen hennes. De er imidlertid redd for uroen som kan komme – basert på skremselspropagandaen fremsatt av noen få og som er solgt videre til media.
- Samtlige jeg har snakket med i Gamle Brann har stor sans for Åshild, hennes deltagelse i alle deler av klubben og hva hun står for som person og gjennom sitt styrearbeid i Brann.
- Folk kan gjerne kritisere Bataljonen som en servil organisasjon (særlig lederen) uten evne til å kritisere. Jeg vil påstå at det er feil, men ja – vi har hatt et fokus på hvor vi skal være kritisk som gjerne kan diskuteres i riktig fora (i rettferdighetens navn; denne saklige diskusjonen tar vi ikke her inne).
Imidlertid er det ikke slik at Åshild er utelukkende Bataljonens kandidat. Dette har jeg gjentatte ganger fortalt media, men de velger å hoppe bukk over det.
Vi er en bred sammensatt gruppe supportere fra nær sagt alle miljøer på tribunene som samles og har vært enig om at Åshild er viktig for Brann.
- Det har blitt påpekt at Åshild representerer en særgruppe som utelukkende er ute etter å mele sin egen kake. Det er jeg uenig i. Vi ser behovet for flere typer kompetanse i styret – til Branns beste – og mener at Åshild er noe av det beste vi kan få.
- Dette handler ikke om grupperinger, men om riktig og bred kompetanse i styret og hva som er best for Brann. Og dersom man skal snakke om grupperinger: Hva med de som har gått så sterkt ut mot Åshild? Tilhører ikke de en gruppering som meler sin egen kake? Jeg vil påstå i langt større grad.
- Valgkomiteens innstilling er etter min mening god, med mange på papiret dyktige personer (jeg kjenner ikke så mange av dem personlig). Vi trenger næringslivskompetansen i Brann. Imidlertid er innstillingen lite balansert, og mangler etter min mening rot i kjernen av klubben. Kjernen av klubben er oss – deg og meg på tribunen, som engasjerer oss og som vil det beste for Brann. Åshild er noe av det beste vi kan få med denne kompetansen.
- Valgkomiteens innstilling er, i motsetning til hva som er blitt fremstilt i media, på ingen måte så hugget i stein som det blir påstått. Jeg vet med sikkerhet at valgkomiteen så sent som dagen før den endelige innstillingen kom var klar for å sette opp en navngitt supporter som styremedlem – på bekostning av en fra «næringslivet». Vedkommende takket imidlertid nei for ikke å stå i veien for Åshilds kandidatur, da vedkommende mente at begrunnelsen for ikke å innstille Åshild var grovt usakelig og basert utelukkende på noen få personers kjemiproblemer med henne.
- At det blir fremstilt som at en enstemmig valgkomite valgte å utelate Åshild er en sannhet med store modifikasjoner. Valgkomiteen var etter det jeg forstår uenig om det aller meste, og beslutningen om å ikke innstille henne var nok tuftet på andre forhold enn bred enighet om hennes inkompetanse. Det er min antagelse at det er medlemmer i valgkomiteen som vil stemme på Åshild ikveld.
- Åshild er svært grundig og nøyaktig. Ethvert styre trenger dette.
- Hun er saklig, etterrettelig og samvittighetsfull
- Er det slik at vi ikke ønsker noen som kan «stå opp» i Brann sitt styre, og dersom de ikke er enig med sjefen så skal vi kaste dem ut?

Konklusjon: Stem på Åshild ikveld!


Mvh
Roger
12  Forumoversikt / Kamper / Sv: Treningskamper 2015 på: februar 11, 2015, 09:07:06 am
Too bad, Mr. President

Jeg får nøye meg med han der medieprofilerte istedet.

Har forøvrig bekreftet 15 Brannsupportere bortover sålangt, og så er det garantert noen man ikke kjenner til.

Blir artig!
13  Forumoversikt / Kamper / Sv: Treningskamper 2015 på: februar 11, 2015, 08:08:36 am
 Neste kamp er mot Shamrock i Dublin på fredag.
Er det mange som skal bortover?

Jeg skal  Gliser

14  Forumoversikt / Kamper / Sv: Mjøndalen-Brann, kval.tippeligaen, onsdag 26.11.2014, kl.19.00 på: november 25, 2014, 20:39:08 pm
Det er noen billetter igjen, og dette blir det orientert om hele tiden på fanpagen vår på FB. Stikk innom der, og send en e-post til stein@bataljonen.no,  så kan det fremdeles være muligheter. Å bli medlem i Bataljonen er uansett gjort i en håndvending.

Mvh
Roger
15  Forumoversikt / Kamper / Sv: Brann-Mjøndalen, kval.tippeligaen, søndag 23.11.2014, kl.19.00 på: november 20, 2014, 14:49:36 pm
Vi er i dialog med Brann om at alle som har fornyet partoutkort i 2015 kan kjøpe billett gjennom Brann.

Åpenbart har vi en kjempeutfordring uansett med altfor få billetter til bortekampen. Svært mange av våre billetter går til organisert tur - her er det fremdeles ledig plass. Vi må også ta hensyn til våre mange medlemmer bl.a. på Østlandet, og prøver å frigjøre endel billetter til "fritt salg".

Det vil forhåpentlig komme info om dette fredag kveld. Helt tilfeldigvis etter at salget er igang i Mjøndalen.

Mvh
Roger
16  Forumoversikt / Brann / Sv: Brann i utlandet! (Hvor se feriefotball?) på: september 09, 2014, 16:46:19 pm
Endel Godset-"tilhengere" på Geilo, men faktisk flest Brannsupportere!
Bataljonen har mange medlemmer der oppe, og har hjulpet de med bussturer/billetter til bortekamper til Hønefoss og Drammen tidligere.

Usikker på hvor de viser kampen på pub, men burde være god mulighet for å invitere seg inn hjemme hos noen og se kampen.

Mvh
Roger
17  Forumoversikt / Brann / Sv: Pub på Stadion på: mars 28, 2014, 07:17:18 am
Det vil være mulighet for Bataljonsmedlemmer med billett på andre tribuner å "veksle inn" enkeltkamper, mot et lite mellomlegg ettersom SPV er dyrere plasser (dog med en grei rabatt for oss), til plass på SPV med tilgang til puben.

Dette medfører isåfall at man ikke kan stå på Frydenbø den kampen, men må bruke plassen på SPV. Årsaken til dette har med skjenkebevilgningen å gjøre.

Mvh
Roger
18  Forumoversikt / Brann / Sv: Nytt gress på Brann Stadion til sommeren MÅ til ! på: mars 26, 2014, 11:26:10 am
Ser at storskjermen i klokkesvingen er borte. Er den kaputt ?
Ny større og bedre skjerm klar til serieåpningen mot Stabæk, noen som vet ??

Det er riktig! De har flyttet den som sto i klokkesvingen til andre siden, og så skal det komme en ny enda større i klokkesvingen.
19  Forumoversikt / Brann / Sv: Ståtribune på Stadion på: mars 13, 2014, 22:18:08 pm
Det er fullt mulig å kjøpe enkeltbillett til Store Stå. Det som ikke er mulig er å ha billett et annet sted enn på Store Stå og komme inn på ståfeltet likevel.
20  Forumoversikt / Brann / Sv: Ståtribune på Stadion på: mars 13, 2014, 15:29:59 pm
Det er helt korrekt, Gulløl!

Store Stå blir pga NFF sitt regelverk helt inngjerdet. Vi er pådriver for ikke for høye gjerder, og må ha et avvik på regelverket i den forbindelse. Begrunnelsen for avviket er sikkerhet, og det er sannsynlig at vi får tillatelse med avvik.

I praksis betyr det at det er kun de med partoutkort eller enkeltbillett til Store Stå som har adgang på tribunen, og at ikke supportere fra plasser bortenfor kan trekke inn mot midten slik mange gjorde f.eks forrige sesong.

Vi har forsøkt å få det ut, bl.a. i media og gjennom Brann, men åpenbart ikke kommet helt i mål på dette. Kommer definitivt til å bli mer fokus på denne saken nå før seriestart.

Men oppfordringen er klokkeklar: Om du skal kjøpe nytt partoutkort og ønsker å stå - kjøp på Store Stå. Har du kjøpt allerede et annet sted, send en mail til dfa@brann.no og be om å bli flyttet til Store Stå.

Mvh
Roger
21  Forumoversikt / Brann / Sv: Årsmøte 2014 på: februar 19, 2014, 10:44:59 am
Jeg kommer til å stille benkeforslag på Gjert imorgen.

Vi kjenner Gjert best som redaktør i Den 12. Mann, hvor han gjør en meget god jobb, og gjennom de sakene han har profilert på en god måte i media. Han har gjennom dette lang erfaring med å bevege seg i media og håndtere den.

I tillegg sitter Gjert som klubbleder (tillitsvalgt) i El & It-forbundet og har gjennom dette god erfaring fra "styrerommet", forhandlinger og det å håndtere/diskutere saker på et høyere plan. Han er med andre ord vant til å sitte rundt bordet og ta nødvendige beslutninger.

Fra tidligere har han også jobbet med salg og markedsføring, bl.a. som salgssjef, hvor han åpenbart har opparbeidet seg en erfaring innenfor økonomi og andre felt som vil være nyttig i styret.

I alt vi har sett fra Gjert ser vi en supporter fra grasroten på tribunene som gjerne engasjerer seg i debatten, og som fremstår offensivt og ikke lar seg plukke på nesen. Jeg ser derfor ikke at han på noen måte skal bli noen kasteball i det nye styret.

Tanken vår med å få Gjert inn i styret handler også om at han sammen med Åshild skal få frem supporternes saker mye sterkere, og at de to sammen  skal kunne representere våre verdier langt sterkere enn når Åshild sitter der alene.

Jeg anbefaler sterkt å stemme inn Gjert i styret. Det er særdeles viktig å få styrket supporter-representasjonen. Men det holder ikke å få inn en med bare 'supporter" som viktigste kompetanse. Gjert står for veldig mye mer, som kort beskrevet over, og det tror jeg vil være positivt for oss og positivt for Brann.

Mvh
Roger
22  Forumoversikt / Brann / Sv: Sesongen 2014 på: desember 11, 2013, 10:30:48 am
"Ordet på gaten" er at dette var en "tabbe" av politikerne i Stavanger, og at ved første anledning vil Viking miste øl-serveringen igjen utover VIP-avdeling og pølse-VIP.

Vet ikke hva man skal si om Branns holdning... Offisielt er de nok på linje med idrettsforbundets holdning, men uoffisielt er jeg ganske så sikker på at de hadde ønsket dette veldig velkommen - av årsaker tidligere beskrevet i link fra Gulløl.
23  Forumoversikt / Brann / Sv: Ny supportergruppe på: november 15, 2013, 18:52:43 pm
Jeg vet dessverre altfor lite om denne nye grupperingen til å kunne uttale meg skråsikkert. Men utfra det lille jeg forstår så er det ikke et eksplisitt ønske eller tanke om å gå ut av Bataljonen og starte sin egen supporterklubb. Isåfall at det hadde vært ønsket synes jeg det hadde vært veldig trist. Dumt fordi det definitivt ikke hadde hjulpet på noen splittelse, og svært uheldig for supporterarbeidet rundt Brann. Hvordan vil det f.eks ta seg ut ved en evt. Cupfinale? Klok av skade og med en viss erfaring fra disse forhandlingene tror jeg ikke supporterne hadde kommet godt ut av det.

Dersom, slik jeg forstår det, dette er en ny gruppering som ønsker å organisere seg og støtte Brann under Bataljonsparaplyen derimot, synes jeg det er helt topp. Ikke fordi vi ønsker å forsvare oss mot konkurrenter. Enhver som har vært på årsmøtene de siste årene vet at en gruppering som mobiliserer helt sikkert kan få inn medlemmer i styret i Bataljonen. Det har også vært vårt definerte mål å få inn representanter for ulike fraksjoner og grupperinger rundt Brann, nettopp for å bli allsidige og representere mangfoldet.

Tvert imot opplever jeg ønsket om å lage sin egen gruppering et ønske om å bli en motsats mot de mest aktive gruppene vi har idag. Et ønske om å gå i drakt og i rødt og hvitt på kamp, og til å synge positiv støtte til Laget og til Brann. Ære ære dem for det! Det blir jammen for dumt å kritisere noen for å ikke være kritiske til alt, men istedet konsentrere seg om å støtte spillerne og laget på kamp, og bruke andre fora som medlems- og årsmøter til å komme med evt kritikk.

Og om de gjør dette fordi de på noen som helst måte føler seg forulempet forstår jeg dem jo faktisk når jeg bl.a leser her inne og visse karakteristikker på Facebook.
Det som står grenser jo kraftig mot mobbing og regelrett forsøk på utdriting!
SKJERPINGS FOLKENS!

I Brann sitt supportermiljø skal det være plass til nær sagt alle "typer" supportere innenfor lovens rammer. I Bataljonen skal det definitivt være plass til alle typer supportere innenfor lovens rammer. Det er for pokker det Bataljonen er til for!

Håper denne nye grupperingen deler synet mitt, at jeg forstår intensjonene deres riktig og at de kan bli møtt med den respekt positive supportere med hjertet i Brann fortjener - selv om de muligens ikke er supporter akkurat slik DU liker.

Velkommen i Bataljonen er de isåfall definitivt.

Mvh
Roger

24  Forumoversikt / Brann / Sv: Treneren etter Skarsfjord på: november 08, 2013, 09:11:16 am

Gruer meg til å treffe svigerfar i julen nå...
25  Forumoversikt / Brann / Sv: Treneren etter Skarsfjord på: november 08, 2013, 08:50:19 am
Bruker å gjøre det, Nixon, men de lurer ofte inn litt her og der uansett vettu. Og den samtalen med Fædrelandsvennen var jo egentlig ganske klar da, samtidig som jeg hadde intet mindre enn 55 ubesvarte samtaler og et ganske sterkt rush på telefonen.
26  Forumoversikt / Brann / Sv: Treneren etter Skarsfjord på: november 08, 2013, 08:25:14 am
Det fantastiske med å bli sitert i media...

Ble oppringt av Fædrelandsvennen onsdag ettermiddag med spørsmål om hvem som skulle bli ny trener i Brann. Det har jeg overhodet ikke tenkt på, sa jeg, ettersom det tross alt bare var noen få timer siden vi hadde blitt kvitt den forrige. David Nielsen er storfavoritt på diverse forum og hos bookmakerne sa journalisten videre. Ok, sa jeg, tror nok IKKE han blir ny trener i Brann.

Riktignok er han karismatisk og skaper engasjement, og har gjort en kjempeinsats med Nest-Sotra i ANDREDIVISJON. Men dette er tross alt den første trenerjobben han har hatt, i ANDREDIVISJON, så jeg er veldig usikker på om han fotballfaglig har nok ballast til å ta over selveste Brann. Vi kan mene mye om det, men tror nok vi skal overlate til dem i Brann som skal ansette ny trener å avgjøre om David Nielsen er er fotballfaglig sterk nok. Jeg tror ikke det.

Personlig, fortsatte jeg litt humoristisk, kan jeg absolutt ikke bli sitert på at jeg ønsker David Nielsen som ny Branntrener. Min kone og hele svigerfamilie er fra Brøndby og er selvsagt Brøndbyfans, og da er det ikke familievennlig å støtte en tidligere fck'er som ny Branntrener, men det trenger du jo ikke å skrive noe om.

På generelt grunnlag tror jeg at jeg har de aller fleste Brannsupportere bak meg når jeg ønsker at den nye Branntreneren er en person med god fotballfaglig kompetanse, som har evne til å skape engasjement og som står for en offensiv profil. Du kan si at vi ønsker en trener som vil score ett mål mer enn motstanderen, snarere enn å slippe inn ett mål mindre.

Artikkelen i ettertid er jo kjent: "Bataljonen ønsker David Nielsen som ny trener".

Snakket med BT igår om det samme, og fortalte da hvordan dette hadde skjedd. BT lovet å rette det opp.

Tror jeg kan telle på én hånd de gangene jeg blir helt riktig gjengitt i media, men dette var nok et av de verste eksemplene siden jeg faktisk sa bortimot det stikk motsatte.

Mvh
Roger
27  Forumoversikt / Brann / Sv: Billettsalgstall på: oktober 31, 2013, 08:47:44 am
Dette er faktisk noe Bataljonen har foreslått for Brann i et par sesonger nå, særlig i sesongsalg-innspurten over nyttår.

Argumentet vårt har vært at spillerne er betalte heldagsansatte som ikke bruker såå mye tid på jobben. Vi har ment at det kan være en positiv salgsmetode at de bruker en time eller et par timer noen dager i uken til å ringe særlig de som ikke har fornyet for å få disse til å fornye.

At det kommer nå er nok et av flere tiltak som sikkert kommer for å prøve å snu en svært negativ trend. De aller fleste som kommenterer her inne vil helt sikkert mene at dette er latterlig dumt, slik det aller meste som kommer fra Brann om dagen blir oppfattet her inne, men det kan jo faktisk hende at noen i den andre enden av telefonen synes det er positivt.
Og på det tidspunktet vi foreslo det var det ihvertfall et godt forslag.

Synes de skal ha for forsøket.

Mvh
Roger
28  Forumoversikt / Bataljonen.no / Sv: Ledelsen i Bataljonen på: august 30, 2013, 08:31:36 am
Jeg har ikke anledning til å kommentere alt jeg blir sitert på i media.

Men for ordens skyld var min kommentar når nrk ringte sent igår kveld at "Vi har en god dialog med Rune Skarsfjord, som vi også har med resten av Brann".

Det synes jeg er viktig å ha, uavhengig om 'vi' er enig eller ikke!

Mvh
Roger
29  Forumoversikt / Kamper / Sv: Viking - Brann søndag 18. august klokken 19 på: august 16, 2013, 08:27:38 am
Største problemet er at "Snarveien", den eneste båten vi ikke går kraftig i minus på, ikke har løyve til å gå over Sletta, havstykke før Haugesund. Hardangerprins som tar 99 passasjerer går vi med underskudd med den prisen vi har lagt på. Sponsor er en mulighet.

Så med andre ord alle årene vi har leid inn "snarveien" til stavanger har den vært i "ulovlig" farvann i forhold til løyve? Og de ikke har funnet ut av det før nå eller i fjor? mener vi hadde den båten til stavanger i 2011? Kanskje "Hardangerprins" båt 2 samme løyve som "snarveien" slik at den heller ikke kan gå over sletta?

Neida, den har alltid vært lovlig å bruke pga dispensasjon fra lovverket. Imidlertid har reglene blitt skjerpet inn slik at det er veldig mye vanskeligere å få dispensasjon fra kravet om løyve til å gå over åpne havstykker som Sletta. Tidligere var det kun en enkel søknad fra BNR, så gikk det i mål.

De siste årene har det vist seg 'umulig' å få denne dispensasjonen.

Det koster ganske mye å leie en båt, og den store båten (180 plasser) koster til sammenligning bare marginalt mer enn den lille (98 plasser). Vi vil rett og slett tape altfor mye penger om ikke vi setter en uforholdsmessig høy pris på turen.

Alternativt kan vi se på andre båteiere enn BNR, men de har priset seg helt ut av diskusjonen. Vi snakker kjapt dobbel pris, og da er vi jo like langt.

Vi har imidlertid til hensikt å gå i ny dialog med båtselskapene og se om vi kan få mer fornuftige priser i fremtiden også av de som har løyve på store nok båter, men som tidligere har vært altfor dyre.

Mvh
Roger
30  Forumoversikt / Bataljonen.no / Sv: Ledelsen i Bataljonen på: august 09, 2013, 11:58:39 am
“Til lags åt alle kan ingen gjere”

Først og fremst beklager jeg at jeg ikke har anledning til daglig å delta aktivt i debatten som skjer her på forumet.

Jeg står fullt og helt på at supporterne i Bergen er delt i denne saken. Dette ser jeg gjennom de tilbakemeldingene jeg nær sagt daglig får fra medlemmer – at mange er svært kritiske (som vi ser veldig klart her på forumet), men også at det er mange som faktisk er positiv til det sittende regime.

Innlegget som ligger på forsiden ble skrevet torsdag morgen, like etter at jeg ble informert om forlengelsen, og publisert en god stund før det ble klart at Mohn (Mohnney talks...) gikk inn med 10 millioner som takk for innsatsen, eller andre detaljer rundt forlengelsen var klart.

Nå vet jeg ikke hva jeg er sitert på i BA, for jeg kan ikke finne den artikkelen på nett. Jeg vet hva jeg sa, men det er aldri godt å si hva de skriver... Som regel vrir og vender de såpass mye på det jeg har sagt at det ikke er helt godt å kjenne seg igjen. Hovedbudskapet mitt var kritikken særlig mot styret i Brann og oppfordringen om at styreleder og daglig leder må komme på banen og fronte de utfordringene som er, samt at de må støtte og stå for den avgjørelsen om forlengelse som er tatt med å detaljert forklare hvilke vanskelige forutsetninger de mener dagens sportslige apparat jobber under.
 Imidlertid ga jeg klart uttrykk for at det er mange meninger om denne saken, også internt i Bataljonens styre, hvilket resulterte i at BA ringte de aller fleste i styret for å sette fokus på hvor uenig vi er.

Vi har uansett vært klar i de fleste media på at vi stiller spørsmål ved
 1) Den prosessen som er gjennomført. Her har vi fått svar på noe – nemlig at det later til at prosessen internt har vært god, på den måten at spillerutvalg og andre som bør ha en berettiget mening om dette har blitt hørt, og også at det internt i Sportsklubben later til å være enighet om denne beslutningen – også blant spillerne.
2) Timingen og tidspunktet for forlengelsen. La det først av alt være klart at det er tilfeldig at forlengelsen kom samme dag som den kritiske artikkelen i BA. Jeg har selv forstått at ”noe var i gjære” på Stadion, men må innrømme at jeg aldri tenkte at det var dette de holdt på med. Det er imidlertid ingen tvil om at de har holdt på med denne saken i lengre tid.
Spørsmålet vi stiller er hvorfor ikke dette kunne vente til etter sesongen, og basere avgjørelsen på en grundig evaluering av trener og sportslig apparat.
Jeg vil anta at man gjorde dette for å fjerne enhver tvil om at Skarsfjord skulle få fyken nå og i troen på at det skulle skape ro rundt situasjonen. Merkelig nok hva gjelder å skape ro rundt situasjonen.
3) Etter at det ble klart at Mohn blir supersponser har vi også uttrykt forståelse for den ”aksjonen” (nå var man vel i realiteten på Stadion for å lage tifo, men det er helt greit at det ble en aksjon ut av det) som var på Stadion igår kveld. Og også støttet uttalelsene til Thomas om at én rik mann ikke skal få styre klubben vår. Dette har ingenting med årsmøtevedtak om norges åpneste og mest medlemsstyrte klubb å gjøre.
Tilbakemeldingene jeg har fått på Mohn-initiativet er at Brann ikke var klar over at han kom til å gå inn med 10 millioner når forlengelsen kom, og at dette var noe Mohn selv kom med straks forlengelsen var klar. At de har ant noe om det, uten å vite sikkert, tror jeg nok likevel vi kan gå utifra.

Bataljonen skal ha styremøte ikveld umiddelbart etter kampen, og har invitert blant annet Roald Bruun-Hansen for å få noen tilbakemeldinger fra han om prosessen som har blitt gjennomført.

Jeg vet at jeg sier imot endel andre her inne som har fått signaler om det motsatte, men jeg har spurt endel jeg har snakket med i riksdekkende media om spilleruroen i Brann er verre enn andre klubber og svaret er at det opplever de ikke. Men at fokuset på uroen blir mange, mange ganger større her i byen. Samtidig så etterlyses det riktignok av de samme  riksdekkende medier opponenter i spillergruppen, slik vi tidligere har hatt for eksempel mellom Mons Ivar Mjelde/Martin Andresen.

Om jeg er positiv eller negativ til Skarsfjord synes jeg ikke blir det vesentlige. Jeg er definitivt ikke ukritisk. Men jeg har større tro på å faktisk ha en kommunikasjon med Brann – og tidvis bli hørt, enn å være så eitrandes forbannet kritisk at de ikke gidder å forholde seg til oss.

Det Bataljonen har gjort den siste tiden er blant annet å gjentatte ganger gi klart uttrykk for vår bekymring for situasjonen og den negative holdningen som er. Vi har sterkt oppfordret til et medlemsmøte snarest slik at alle som ønsker å bli hørt skal bli det. Dette behovet har selvsagt økt dramatisk etter det siste døgns begivenheter. Jeg snakket med RBH igår kveld, og uten at noe er avklart tror jeg ganske sikkert vi kan forberede oss på et ’ekstraordinært medlemsmøte’ neste uke.


Så vet jeg med ganske stor sikkerhet at dette innlegget vil bli slaktet av mange, og avstedkomme en rekke spørsmål om det ene og det andre. Beklager igjen at jeg sannsynligvis ikke har anledning til å svare på alt, en hektisk hverdag med jobb og familieliv tar endel av tiden, og driften av Bataljonen og arbeidet opp mot Brann og andre tar også mye tid.

Jeg oppfordrer istedet igjen til å møte opp når det er en arena for å bli hørt og for å få sagt meningen sin. Meld dere inn i Sportsklubben, møt opp på medlemsmøter, årsmøter, eventuelle ekstraordinære årsmøter og ta ansvar.

Mvh
Roger
31  Forumoversikt / Brann / Sv: Medlemsmøte på Stadion torsdag 13. juni kl 19 på: juni 12, 2013, 09:01:21 am
Godt forslag at Bataljonen kan stille spørsmål på vegne av medlemmer som ikke er tilstede!
Imidlertid er det noe uavklart enda hvem fra styret som kan komme på møtet, pga jobb- og privatsituasjon. Vi prøver å stille!

Bataljonsforumet er jo et åpent og anonymt forum, hvor hvem som helst kan legge inn hva som helst. Ber derfor om at dersom det er medlemmer som ikke har anledning til å være tilstede på medlemsmøtet til Brann, men som har spørsmål de ønsker å få belyst at de sender en mail på dette til styret@bataljonen.no

Vi forbeholder oss retten til å sile noe og til og med omformulere dersom vi føler behov for det. I det ligger at vi selvsagt ikke har problemer med å stille kritiske spørsmål, om det er nødvendig. Det gjør vi til stadighet allerede.

Mvh
Roger
32  Forumoversikt / Kamper / Sv: Sogndal-Brann, søndag 5.mai kl 1900 på: april 29, 2013, 18:48:31 pm
Husk Bataljonens buss til Sogndal!
Påmelding i nettbutikken.

Er det mange som tenker å ta turen?
33  Forumoversikt / Tifo, sanger o.l.... / Sv: Hva kan Bataljonen gjøre for å bedre stemningen på stadion? på: desember 05, 2012, 11:50:10 am
Det er nok andre som kan de nye reglene enda bedre enn meg, men hovedgrunnen til at jeg er litt bekymret for prisen er hvilke løsninger for sikring omkring selve ståplassene man må velge.
Tror neppe det blir som i 'gamle dager' hvor man satte opp et par bølgebrytere, og så var man å anse som ferdig.

Stemmer forsåvidt det Northside skriver om inngjerding etc., men dette tror jeg faktisk det skal være mulig å finne lokale løsninger på. Slik jeg forstår det er det ikke snakk om at man må bygge en egen inngang til ståfeltet, men man må ha en slags kontrollmulighet med hvor mange som til enhver tid er der inne slik at det ikke overskrider tillatt antall.

Som sagt har jeg ikke helt snøring, bl.a. siden diskusjonen ikke er avsluttet, men dette er det jeg har forstått ut av samtaler bl.a. med NFF sin anleggsansvarlig og andre.
34  Forumoversikt / Tifo, sanger o.l.... / Sv: Hva kan Bataljonen gjøre for å bedre stemningen på stadion? på: desember 04, 2012, 22:50:47 pm
Dokken: det er nok veldig korrekt, dessverre.
På én måte kan man si at Årsmøtevedtaket til Brann har forsinket prosessen, ettersom vi nå får resultatet av en utredning i slutten av februar - uten muligheter for å gjøre noe ut av et evt resultat innen sesongen.

På den annen side er det jo ingen garanti for at diskusjonen mellom Brann og Bataljonen hadde nådd frem. Nå får vi ihvertfall en grundig og åpen prosess - om enn treig.

En av de største utfordringene i forhold til NFF sine krav er hvor dyrt det blir å implementere godkjente sikkerhetsløsninger, men jeg velger faktisk å ha tro på at vi kan ha et 'ordentlig' ståfelt på Hansa innen et par/tre sesonger.
35  Forumoversikt / Tifo, sanger o.l.... / Sv: Hva kan Bataljonen gjøre for å bedre stemningen på stadion? på: desember 04, 2012, 22:06:49 pm
Utredningen som Dokken nevner er godt igang og blir, såvidt meg bekjent, presentert på Branns årsmøte.

Denne diskusjonen var Brann og Bataljonen forøvrig godt igang med før forrige årsmøte - bl.a med dagens situasjon med fritt sete(les: stå)valg på midtfeltene. Både Brann og Bataljonen var innforstått med at dette kun var første ledd i utviklingen, og at Bataljonen vil jobbe videre mot målet om å få fjernet setene helt på disse feltene.

Dette er en diskusjon vi og NSA også tar og må fortsette å ta opp mot NFF og de nye reglene som blir utarbeidet omkring ståplasser.

Mvh
Roger
36  Forumoversikt / Kamper / Sv: Hødd - Brann Semifinalen NM 2012 på: september 05, 2012, 20:50:43 pm
Hei,

Det stemmer nok at vi i Bataljonens styre ikke helt kjenner oss igjen i informasjonen som kommer frem  i BA-artikkelen.
Som Northside skriver ovenfor hadde vel neppe flere i styret isåfall stått i den samme køen for å sikre seg en tur med "den rolige bussen".
Imidlertid har vi ikke behov for å lage noe mer mediestøy ut av dette - det tjener kun media på. Istedet tar vi noen runder på dette internt med Brann.

Forøvrig har Bataljonen noen billetter igjen, både til en ekstra buss og noen enkeltbilletter.
Antall og salg av disse vil det komme snarlig info om på forsiden av Bataljonen.no og på Facebook.

Mvh
Roger
37  Forumoversikt / Kamper / Sv: Hødd - Brann Semifinalen NM 2012 på: august 23, 2012, 13:30:00 pm
Brann og Bataljonen startet allerede kort tid etter trekning på mandag et samarbeid omkring kampen, og vi har en god dialog med både Brann og Hødd. Jeg har snakket med Hødd hver dag den siste uken.
Om tribunekapasiteten utvides skal såklart Brann ha flere billetter, og det diskuteres nå ulike løsninger i så måte.
Vi kommer ganske sannsynlig til å sette opp flere busser oppover, disse vil da være med billett. Ettersom alt ikke er avklart må vi nesten vente litt med detaljene.

Mvh
Roger
38  Forumoversikt / Brann / Sv: Sesongen 2012 på: august 10, 2012, 20:45:54 pm
Hva Brann sa/mente i denne saken hadde absolutt ingen betydning.
Tv-selskapet ønsket Brann på fredag og da blir det slik uavhengig av hva Brann, supporterne eller andre mener.
Det er tross alt fjernsynet som skaper interessen for toppfotballen.
Eller?

Som Stig skriver har vi vært i kontakt med Brann flere ganger idag og skrevet et brev hvor vi atter definerer den uholdbare situasjonen og bedt Brann ta dette opp med NFF på våre vegne.

Har en klar oppfatning av at Brann forstår godt vår side av saken, og støtter oss og er enig. Dette er jo også signalet fra årsmøtet, hvor Hasunds Hund sitt forslag omkring denne saken ble vedtatt.

Bataljonen har også vært i kontakt med NSA, som igjen tar saken opp på våre vegne.

Vi har også vært i kontakt med pressen. Ba.no har allerede lagt ut en sak om det, og vi vil prøve å få mer blest også andre steder.

Formålet med dette er
- at noen på et tidspunkt på en eller annen måte må stå til ansvar. Dette skjer neppe må, men vi må bare fortsette.
- at vi får fokus på saken og legger grunnlag for at saken kommer opp på nytt ved neste fotballting. Da med annet utfall enn sist, siden det vil være grunfædig dokumentert at NFF bryr seg katten om "gode intensjoner".

Mvh
Roger
39  Forumoversikt / Brann / Sv: Partoutkort 2012 på: februar 27, 2012, 20:06:37 pm
Medlemsdagen er førstkommende torsdag i åpningstiden 10 - 19.

Vel møtt!
40  Forumoversikt / Bataljonen.no / Sv: Orddelingsfeilen i BBB-navnet på: februar 27, 2012, 09:52:46 am
Hei,

Ser poenget med at det ikke en egen vedtekt som angår navnet.

Imidlertid er navneendring en såpass stor inngripen i en organisasjon at vi vurderer at det er behov for såkallt kvalifisert flertall.

” Kvalifisert flertall kreves gjerne i saker som er av stor betydning for en organisasjon, eksempelvis endringer i vedtekter og forretningsorden, eller utvidelse eller nedleggelse av en organisasjon”

Mvh
Roger
41  Forumoversikt / Bataljonen.no / Sv: TOGET MÅ GÅ TIDLIGERE på: november 08, 2011, 11:33:16 am
Tidspunktet for avmarsj fra sentrum var grundig diskutert på forhånd i møter mellom Brann, NFF og Bataljonen, og var fremskyndet en del i forhold til 2004, nettopp for at vi alle var opptatt av å være tidlig på Ullevaal. Brann og Bataljonen for å få folk inn for å støtte, og fotballforbundet fordi det gir et bedre "produkt" både på stadion og på tv med fulle tribuner og liv lenge før kampen. NFF sitt "showprogram" begynte allerede kl. 12.

Jeg har diskutert dette med Rune Skarsfjord og han bedyrer at dette ikke hadde noen negativ effekt særlig fordi de var klar og forberedt på dette på forhånd. Istedet mente han at det var en positiv greie at de varmet opp og deretter ble møtt av en vegg med supportere når de løp ut til kampstart. Nuvel.

Men jeg synes likevel dette bør få en vesentlig plass i evalueringen vår i ettertid. Det er nevnt noen steder, men ruten som ble valgt kan muligens diskuteres. Og tempoet i toget var nok også i tregeste laget. Problemet med dette var at det var to politiryttere som ledet an og dermed regulerte tempoet.

Tror nok definitivt Brann og Bataljonen skal gå enda tettere i detaljplanleggingen og tidsstyringen ved neste korsvei.

Alt dette skal imidlertid, som nevnt, evalueres.

Mvh
Roger
42  Forumoversikt / Brann / Sv: (Eventuell) seiersfest i Bergen på: november 03, 2011, 19:36:51 pm
Tok opp dette med Brann tidlig i uken, etter at BA hadde satt fokus på det.
BA hadde snakket med noen i kommunen som mente at Brann ikke hadde spurt om lov til å ha fest, Brann hadde snakket med en i kommunen som mente de hadde spurt om lov til å ha fest.

Tror nok vi skal få anledning til å feire om/når det blir aktuelt.


Mvh
Roger
43  Forumoversikt / Brann / Sv: Cupfinaleshow i Spektrum på: november 02, 2011, 14:18:21 pm
Har ikke helt oppdaterte tall, men har nok passert det tallet.

Vi selger 6000 plasser i Spektrum, og satser på at det blir utsolgt. Av erfaring fra 2004 kom det et siste rush fredag, og det ble faktisk solgt billetter på svartebørs. Det ønsker vi ikke, men kjøp billett nå om du ikke har allerede, så er du sikret.

Billetter finner man på billettservice og i nettbutikken til Bataljonen.

Vi hadde et møte imorges, og dette ser vanvittig bra ut! Har faktisk tro på et enda bedre show enn sist!


Mvh Roger
44  Forumoversikt / Brann / Sv: Cupfinaleshow i Spektrum på: oktober 31, 2011, 16:31:57 pm
Dette ser ut til å bli et eventyr!

Tar det for gitt at alle har handlet billett, ellers kan dere gjøre det på Bataljonens Nettbutikk.


Mvh
Roger
45  Forumoversikt / Brann / Sv: Cupfinaleshow i Spektrum på: oktober 26, 2011, 01:16:34 am
Tror vi har noe å glede oss til alle sammen:

"Bybanen fra Stadion til Ullevaal" kommer til å løfte taket på Spektrum.

Gleder meg vilt!
46  Forumoversikt / Kamper / Sv: Brann - Sarpsborg 18:00 23.10.11 på: oktober 24, 2011, 16:28:28 pm
Jeg tror nok BA og han der Roger er litt uenig om hva som ble pratet om på telefonen i formiddag...

Til informasjon har vi i styret, og kanskje særlig Morten og jeg, en god del kommunikasjon med Brann, både sportslig og administrativ avdeling, og snakker sammen relativt ofte.

Idag hadde jeg anledning til å stikke innom å ta en prat med Rune Skarsfjord og Patrick Hansson, og da var naturlig nok kampen igår ett av flere tema. Jeg hadde også en liten prat med spillergruppen etterpå.

Derfra til at jeg reiste til Stadion ens ærend for å unnskylde får stå for journalistens regning, men dette er vi jo vant til fra pressen.

Vi diskuterte åpenbart pipingen også, og det er riktig at jeg personlig ikke er tilhenger av piping mot egne spillere, men den eneste beklagelsen som ble gjort var at trenerne unnskyldte særlig de siste 25 minuttene av kampen - som de var helt enig var noe av det dårligste Brann har gjort i år.

Samtidig mente de faktisk at førsteomgangen var veldig sterk - og hadde man satt de sinnsykt store sjansene og vi hadde ledet 4 - 0 til pause så hadde det vel vært trampeklapp til halv tid.? De hadde merket seg reaksjonene på overtid av første omgang, men forklarte at dette var for å sikre seg inn de siste drøye 50 sekundene.

Kommentaren om piping i 90 minutter hadde kommet helt feil ut. Han var helt innforstått med at dette ikke var tilfellet.

Vi diskuterte også noen enkeltprestasjoner, men de tror jeg vi får holde for oss selv foreløpig, siden vi vet at også pressen leser hyppig her inne.


Mvh
Roger
47  Forumoversikt / Brann / Sv: Fordelingen av cupfinalebilletter på: oktober 18, 2011, 08:22:37 am
Det har vært noen spørsmål om hva en fullmakt bør inneholde.

Skriver derfor et eksempel:
Jeg, ......(billetteiers navn), f. dd.mm.åå, (evt. medlemsnr. i Bataljonen) gir med dette fullmakt til ....(den som henter billetten), ff.mm.åå til å hente ut billett til cupfinalen i mitt navn.

I tillegg vil vi gjerne ha LESBAR kopi av id til den som gir fullmakt, samt at den som henter har med seg id.

Viktig at fullmakten er skrevet på en slik måte at den er lett å lese og forstå.

Fullmakten med kopien av id beholder vi.


Mvh
Roger
48  Forumoversikt / Brann / Sv: Fordelingen av cupfinalebilletter på: oktober 08, 2011, 00:20:21 am
Var nok en klassisk mix-up idag fra journalistens side ja.
Jeg forklarte at vi dessverre ikke klarte å levere billett til alle medlemmene våre, og at vi pr idag har ca 2200 medlemmer.

Ringte avisen når jeg så feilen, slik at det ble rettet opp.

Som Stig skriver er vi svært opptatt av å ha en tydelig og rettferdig fordeling, og sender ut relevant informasjon når vi har noen nyheter.

Mvh
Roger
49  Forumoversikt / Brann / Sv: Cupfinaleshow i Spektrum på: oktober 06, 2011, 20:22:15 pm
Sara's telt, blant annet, har storskjermer!
50  Forumoversikt / Brann / Sv: Cupfinaleshow i Spektrum på: oktober 06, 2011, 19:20:42 pm
Vi skulle svært gjerne hatt adgang for mindreårige, og prøvde konkret å få til et familiefelt i Spektrum. Imidlertid viste dette seg vanskelig i forhold til skjenkebevilgningen til Spektrum, slik at det ville medført en del større vaktkostnader for oss, samt at det hadde blitt et slusesystem inn i hver bar som av erfaring garantert ville medført store køer.

Noe av det 2004-showet fikk mest kritikk for var store køer i baren, dette forsøker vi å ta hensyn til i år.

Skulle ønske det var noen måte å omgå det på, dog.

Den aller viktigste festen er likevel på søndag, og DEN har alle aldre tilgang til!

Mvh
Roger
Sider: [1] 2